Thank you ALL for visiting!!!
HAVE A NICE DAY!!
Glitter Graphics
Wednesday, May 11, 2011

We're Temporarily Closed

Greetings to All....

Regret to inform that we are TEMPORARILY CLOSED our operation until further notice.


Harap maaf yea.... segala aktiviti membuat coklat dan bake & deco cakes and cupcakes terpaksa dihentikan buat sementara waktu sehingga keadaan kembali normal. Actually aktiviti Anis Sweet Chocs & Cakes dah tersangkut2 dan terbantut dari last year lagi (right after Hari Raya 2010) sehingga la ke hari ini.

Ingatkan selepas melahirkan anak yang ke-4 pada 28 Januari yang lepas dan habis tempoh berpantang selama 2 bulan, boleh lar memulakan semula aktiviti yang telah lama tergendala.... tetapi malangnya aktiviti ini terpaksa dihentikan buat sementara waktu sehingga keadaan mengizinkan. Ada perkara yang jauh lebih penting yang memerlukan perhatian dari pemilik blog ini.

Glitter Graphics

Jutaan terima kasih kepada setiap pengunjung blog ini dan juga yang pernah berurusan dengan kami. Ucapan terima kasih yang tak terhingga to all of you yang telah memberi sokongan pada Anis Sweet Chocs & Cakes. I really hope that Anis Sweet Chocs & Cakes akan kembali beroperasi seperti sebelum ini... INSYAALLAH.

Pihak Anis Sweet Chocs & Cakes juga memohon maaf jika terdapat salah dan silap juga kekurangan di pihak kami.
Glitter Graphics


Akhir sekali...mohon kalian semua doakan Anis Sweet Chocs & Cakes akan terus sukses di masa yang akan datang dan doakan juga supaya pemilik blog ini tabah dan sabar dalam menghadapi segala ujian dan dugaan yang harus ditempuhi sekarang ini. AMIN!!THANK YOU....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails