Thank you ALL for visiting!!!
HAVE A NICE DAY!!
Glitter Graphics




Friday, August 6, 2010

SEORANG atau LEBIH?

Salam pagi Jumaat buat semua!!!!

Semoga kalian semua dirahmati Allah swt dan dapat meneruskan tugas harian anda dengan ceria.
Hari ni nak cerita pasal AnisSweet Chocs&Cakes 1st Giveaway lagi. Sure you all tertanya2 bilalah tuan rumah blog ni nak announce para pemenang yek!!?? Heheheh...saje je nak bagi you all sume tertungu2!!!

In my last entry AnisSweet Chocs&Cakes 1st Giveway, I've mentioned that hanya SEORANG pemenang sahaja yang akan dipilih. Tetapi memandangkan sambutan begitu menggalakkan for 1st timer yang anjurkan GA macam I ni... so saya dengan berbesar hati (& seorang yang baik hati juga!! :D) akan mengumumkan bahawa 4 ORANG akan dipilih sebagai pemenang bertuah melalui kaedah cabutan undi.

Hadiah Pertama x 1 orang
Hadiah Ke-2 x 1 orang
Hadiah Ke-3 x 1 orang
Hadiah Ke-4 x 1 orang


Macamana??? OK tak?? Next entry (before announce para pemenang!!!) nak cerita sket apa yang bakal diterima oleh para pemenang! ;)

OK... Have a Nice Day to All.

7 comments:

Syima Emi said...

x sabarbye nak tahu..hehehehe

Fieza79 said...

owhh takda anounce lg...tgu..

Anis Sweet said...

hehehhe... akak pun tak sabar jugak nak tahu sape yang bertuah nanti!!

mama zharfan said...

moga2 ada rezeki me..Amiin..

::Mamalyna:: said...

fuhhh...suspended nie, hehhee

tiefazatie said...

moga ade rezeki ifa ye..hihi

Anis Sweet said...

mama zharfan & ifa -> insyaallah... mudah2an ada rezeki!!

mamalyna -> saje nak bagi sume orng suspen!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails