Thank you ALL for visiting!!!
HAVE A NICE DAY!!
Glitter Graphics




Saturday, August 7, 2010

The Winners are...

Salam semua,

Jeng... jeng... jeng....
.
.
Dengan ucapan Bismillahirrahmanirrahim...
kini tibalah pengumuman keputusan pemenang for AnisSweet Chocs&Cakes 1st Giveaway....
.
.
.
.
.

The winners for AnisSweet Chocs&Cakes 1st Giveaway are...
.
.
.

1st:

2nd:

3rd:

4th:

(click here for list of participants)

CONGRATULATIONS kepada mereka yang berjaya memenangi AnisSweet Chocs&Cakes 1st Giveaway ini.
Kepada semua peserta sekali lagi diucapkan TERIMA KASIH kerana sudi memeriahkan GA ini. Insyaallah dimasa akan datang there will be another Giveaway... 2nd GA, 3rd GA and so on.
Keep on visiting AnisSweet Chocs&Cakes for more updates.


**Note: Kepada para pemenang pls email me your name and delivery address. Insyaallah hampers akan dihantar pada minggu ke-2 atau ke-3 bulan Ramadhan.

THANK YOU!!

23 comments:

tiefazatie said...

tahniah pada pemenang..jeles..ifa xdpt..hihi

Anis Sweet said...

akak ingatkan pun ada jugak sorang atau dua yang rajin beri komen n beramah mesra... akan menang! tapi nampaknya tak de rezeki. tak pe insyaallah next time klau panjang umur n murah rezeki ...akan ada lagi next GA. anyway thanks ye ifa!!!! all the best to you in wat ever u do!

mama zharfan said...

tough luck for me :p

kakyong said...

tahniah uat semua pemenang yg bertuah.... x de rezeki plak... ;)

♥MAMA♥ said...

alhamdulillahhhh...no 30 rezeki mama sempena bulan ramadhan yg mulia yg bakal dsambut nnt ;-) terima kasih buat pihak penganjur ;-)mama dh email details seme ye...

nurita zakaria said...

wah... sudah kluar rsltnya...
syg skli xder rzki...
cgrates pd yg brjya...

Syima Emi said...

congrates kepada pemenang :) saya hampir2 nak menang.. no .74 tu.. hehe..takpe la xde rezeki..hehe

Em's Family said...

aahh... almost.. :( bukan rezeki.. congrats to all winners..

Em's Family said...

aahh... almost.. :( bukan rezeki.. congrats to all winners..

aZLiNa aZiZ said...

Kak, jersi no. 18 tak da kat situ. Hahaha...

Congrats to all the winners. Kalau makan almond london tu, ingat2 lah kat kami ya. Tihihi :)

nadnye said...

lambat plak dah umum pemenang

Anis Sweet said...

To mama zhafran, kakyong, nurita, em's family, syima, azlina..... sory bukan rezeki u ol. insyaallah kalau ada GA lagi nanti jgn. lupa join ye!!! anyway tq all... and most important kita dapat kenal dalam alamaya. i notice memang ramai antara peserta memang rajin join GA. Cuma i je yg tak rajin :D... tu sebab sumenya adalah kenalan baru to me! (cuma sorang dua je yg memang kenal) Insyaallah kita 'jumpa' lagi.... n sesekali jenguk2 la datang sini!!

Anis Sweet said...

nadnye.... terlambat lar nad!!! next time kalau akak buat GA lagi jgn lupa join ye!!!

kakngah said...

congrats to all winners!



psst.. kite xnampakla pemenang no. 4.. laptop sengal....

Ain said...

tahniah untuk semua pemenang specially to kak da (1st winner)...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

KALAU TAK SILAP SAYA PEMENANG NO 4 TUE (N0 49) TUE SAYA... ALHAMDULILAH..

tqqqqq...

Adyshariz said...

tak ada rezeki..takpelah..tahniah tuk semua pemenang

Anis Sweet said...

to kak ngah... pemenang no.4 ialah No.49.

adyshariz.... tu lar tak de rezeki kan.

to baby (mama amana & arief)... dah memang sah dah... bukan silap lagi!!! so jgn lupa emel nama & delivery address tu me ye!!. Kalau tak nak boleh bagi orang lain!!! hehheheh!!!

♥cutebabygirl♥ said...

eh eh
nmpk mcm sy je tuh? no 75..
gosok2 mata jap..x pcaya..kih3 :P

thanks akak!!!!!! :)

Anis Sweet said...

♥cutebabygirl♥... u r welcome dear! jgn lupa emel ke akak ur name n delivery address yek! kalau tak nanti hadiah berpindah tangan!!! hehehheheh!!! just kidding!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yeye...alhamduliah..ehhhhh..nak..nak hadiah tue.. nanti saya emel ye.. saya nak update dalam blog.. nanti saya review rasa coklat tue..nyum2..tahniah kepada semua peserta

nadiah said...

tahniah semua pemenang...

zurazari said...

hehehe.... tahniah pader yg bertuah!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails